Campers

Genieten van uw camper

Hebt u een camper? Dan kent u de charme van lange trektochten, van staplaats naar staplaats. Al bent u berekend op een onverwachte stop, het laatste wat u wilt is stilstaan door pech. Laat uw camper daarom regelmatig en zorgvuldig onderhouden.

Onderhoud van campers

  • Onze werkplaats is geschikt voor het onderhoud van campers tot een gewicht van maar liefst 5.000Kg.
  • Wij voeren het periodieke onderhoud uit aan uw camper, van APK tot grote beurt.
  • Hebt u te maken met een storing of mankement? Ook dan zorgen we voor een snelle en gedegen reparatie.

Campers_1Buscampers

Bandenservice

De band behoort ongetwijfeld tot één van de belangrijkste onderdelen van de kampeerauto. De band draagt in belangrijke mate bij in de verkeersveiligheid en in het rijcomfort. Desgewenst controleren wij of de banden in goede conditie zijn en de juiste spanning heeft.

Wij leveren alle standaard en high performance banden. Wij adviseren u graag over de band die in uw specifieke situatie de beste keuze is. Onze experts hebben kennis van de uiteenlopende soorten, kwaliteiten, kenmerken en toepassingen.

Poetsservice

Het schoonmaken van de camper is altijd weer een hele klus, die veel tijd en energie kost. Even door een wasstraat rijden is er met een camper niet bij.
Daarom bieden wij U de mogelijk om de camper te laten poetsen door specialisten.

De camper wordt secuur behandeld met professioneel materiaal en eventuele krasjes en plekjes worden zo goed mogelijk voor u weggewerkt. Ook kunt u bij ons de vervelende vlekken in uw bekleding laten verwijderen met een complete schoonmaakbeurt aan de binnenkant van uw camper.

Zuinig op uw camper

Onze monteurs weten dat u zuinig bent op uw camper. En dat ziet u terug aan uw camper als u ‘m weer ophaalt. Kom langs voor een kennismaking of maak meteen een afspraak voor onderhoud aan uw camper!